Promovam afacerile dvs pe social media prin facebook, instagram sau linkedin

Procesul de promovare social media include promovare Facebook, promovare pe Instagram, cat si promovare pe LinkedIn. Astfel, vei putea beneficia de avantajele aduse de Facebook Ads si Instragram Ads, pentru cresterea numarului de clienti noi!

Facebook si implicit Instagram sunt cele mai importante retele de socializare din Romania si chiar din lume. Potentialul de promovare este infinit, secretul este sa alegi metoda corecta si potrivita pentru business-ul tau.

Campaniile Facebook Ads se impart in 3 mari categorii:

Notorietate
Afacerea ta are nevoie de vizibilitate? Fie că lansezi un brand nou, un produs, o inițiativă sau un eveniment, trebuie să te faci cunoscut lumii, înainte de toate. De aceea, specialiștii noștri în reclame Facebook te ajută să obții detalii relevante despre audiența ta și potențialii clienți, în funcție de obiectivele urmărite. Avem toate instrumentele necesare pentru a-ți face afacerea cunoscută, indiferent de regiune, țară sau continent

Considerare
Dacă obiectivele tale sunt de interacțiune și generare de lead-uri, campaniile de considerare sunt cea mai eficientă metodă. Alegem opțiunea potrivită în funcție de nevoi, de la generare de trafic (click-uri), la instalare de aplicații, vizualizări de video, cereri de ofertă sau contact pe Facebook Messenger. Indiferent de modul prin care dorești să atragi clienții, noi ne adaptăm și creăm reclame distribuite în locul potrivit, la momentul oportun.

Vânzare
Ești pregătit pentru a obține mai mulți clienți? Alege servicii Facebook Ads orientate pe vânzări directe. În funcție de specificul audiențelor tale, specialiștii noștri realizează campanii optimizate pentru generare de clienți. Fie că e vorba de conversii pe site sau landing page, conversii direct din Facebook sau aducerea oamenilor direct în magazinele tale fizice.

Ce facem noi de fapt ?

Audit campanii Facebook Ads
Începem cu analiza situației actuale a campaniilor tale. Interpretăm rezultatele obținute și căutăm noi metode de a optimiza bugetul pentru a spori îndeplinirea obiectivelor. Dacă nu ai un cont activ de Facebook Ads, îl realizăm și îl configurăm.

Analiză și strategie
Analizăm audiențele tale, stabilim modul de alocare a bugetelor și punem împreună bazele unei strategii solide pentru viitoarele campanii. Pornim mereu la drum cu un plan bine definit, pentru a ne asigura că fiecare leu din bugetul tău este alocat eficient.

Copywriting și design
Analizăm domeniul tău de activitate și ne familiarizăm cu produsele și serviciile tale, pentru a crea mesaje și elemente grafice care să atragă atenția publicului țintă. Procesul de creație include mai multe variante de reclame, pentru a crește rata de succes a campaniilor.

Remarketing și crearea de noi audiențe
Cu agenția noastră de Facebook Ads, ne asigurăm că folosești social media la potențial maxim. Strategia noastră are întotdeauna la bază identificarea cât mai exactă a publicului țintă, pentru a crea reclame care acoperă interesele imediate ale acestora.

Pentru preturi si alte informatii va rugam sa luati legatura cu noi sau agentul de vanzari pe care il aveti deja asignat.