Traim in era internetului!

Fie ca ai un magazin mic offline, sau esti un lant de magazine, in mod sigur trebuie sa ai si o varianta online a a afacerii, sau de ce nu sa fi doar exclusiv online :). Incepand cu anul 2020 (anul pandemic), trendul cumparaturilor online a explodat, fapt care a dus decisiv la trecerea in online a milioane de afaceri la nivel global. Responsive. Este obligatoriu sa ai un magazin responsiv, mai ales acum cand utilizatorii sunt in proportie de 50% de pe telefon. In functie de business-ul tau, putem sa schitam de la inceput un plan pentru nivelul la care vrei sa fie magazinul. Putem face conexiuni cu programe de contabilitate sau automatizari precum AWB direct din magazinul tau.

Nu uitam de aspecte importante precum GDPR, experienta clientului cu siteul sau componente tip "retur produs", "resigilat", etc.

Primul contact

01

FIRST STEP

Ne cunoastem si stabilim impreuna proiectul pe care-l doresti

Ne facem prieteni

Discutam despre portalul web pe care ti-l doresti, ce anume vrei sa includa ca si functionalitate si pe ce anume sa ne focusam.

Semnare contract

02

SECOND STEP

Dupa ce se accepta oferta, semnam contractul si stabilim termenul de livrare.

Batem palma oficial

Daca ai acceptat oferta inseamna ca devenim oficiali.
Iti spunem cand terminam proiectul si ii dam bataie.

Analizam afacerea ta

03

THIRD STEP

Vrem sa promovam punctele tale forte.
Cautam ce te diferenteaza de ceilalti.

Te analizam cap-coada

Vrem sa iti promovam punctele forte, chestiile unice si faine.
Detaliile astea fac o mare diferenta.Construim magazinul

04

FOURTH STEP

Realizarea webste-ului a inceput conform planului stabilit.

AM INCEPUT TREABA ...

Dupa atatea planuri si analize, in sfarsit dam drumul la magie.
Pregatim cel mai cool site!Teste si Feedback

05

FIFTH STEP

Website-ul este gata pentru teste si pentru feedback-ul tau.

No ca-i gata!

Am purces sa finalizam magazinul planificat.
Acuma tragem de el sa vedem daca rezista si ti-l aratam cat ii de nealcosLansare magazin online

06

SIXTH STEP

Optimizam magazinul dupa feedback si il lansam live!

Suntem LIVE!

Site-ul tau e de acum live!
Inseamna ca esti un client multumit, altfel nu am fi ajuns aici.
Ne plecam in fata ta ca ne-ai ales!


Intrebari frecvente la care poate gasesti aici raspunsul

Cat costa un magazin online?

Un magazin online incepe de la 14500 lei + tva. In functie de complexitatea lui, si numarul de produse o sa va recomandam diverse platforme de rulare. Pentru ca la un magazin online exista multe aspecte importante care se pot lua in calcul sau nu precum conectare cu ERP, program de Contabilitate sau firme de curierat, toate aceste aspecte pot influenta pretul.

Ce alte cheltuieli mai sunt?

Websiteul in sine necesita un domeniu (nume.ro) si un pachet de hosting puternic. Binenteles, mentenanta este si ea obligatorie, un magazin online nu poate functiona fara un backup adecvat. Pe langa aceste costuri, este obligatoriu achizitionarea si a unui certificat SSL (acel https din bara cu link-ul siteului)

Cat timp dureaza realizarea magazinului?

La fel si aici, in functie de complexitatea lui poate dura mai mult sau mai putin. Cel mai corect este sa discutam cateva minute sa intelegem ce ai nevoie si iti putem estima un termen de livrare in maxim 24 de ore, timp in care noi ne facem un plan de lucru si analizam ce resurse trebuie alocate proiectului tau.

Ce materiale trebuie sa va furnizez eu?

In cazul in care nu optezi sa-ti scriem noi textele si sa ne ocup si de poze, avem nevoie de la tine de documentatia scrisa si fotografica. Mai pe romaneste avem nevoie de la tine de toate textele ce se vor regasi pe site precum si pozele pe care le vrei in continut. Categorii produse, denumire produse, descrieri, poze, etc. De partea de design si restul codului ne ocupam noi!

Va puteti ocupa voi de site cap-coada?

Da, avem in echipa specialisti in continut + media, astfel incat iti putem asigura serviciul complet: scriem noi toate textele precum si realizam / procuram pozele necesare pentru a iesi cel mai cool magazin online! Costurile pentru acest serviciu se vor regasi in oferta primita de la colegul nostru.

Pe ce platforme faceti magazine?

Pentru a eficientiza timpul de lucru ce rezulta un pret mai bun pentru client, am optat sa lucram cu CMS-uri precum Joomla si Wordpress pentru magazinele pana in 500 de produse si Prestashop sau Magento pentru magazinele cu un numar mare de produse.

Exista taxe de urgenta?

Nu, la magazine online din pacate nu putem aloca astfel de taxe. Complexitatea unui website de tip magazin cu siguranta ne-ar impiedica sa blocam proiectele pe rol si sa lucram la siteul tau. E vorba de respect fata de clienti. In cazul unor siteuri mici precum cele de prezentare in mod sigur s-ar putea face si astfel de "manevere" dat fiind faptul ca uneori termenul de livrare ne permite. Totusi, un portal web cred ca e un site complex ce trebuie gandit si pus bine la punct si nu poate exista loc pentru lucru in regim de urgenta.

Cum incepem?

Cel mai simplu mod ar fi sa ne suni la 0771568513 sau sa ne scrii pe pagina de contact. Unul din colegii nostrii de pe vanzari o sa te contacteze si in cel mai scurt timp iti pregatim si oferta tehnico-financiara.

Te-ai decis sa ne alegi pe noi pentru a realiza noul tau site?

Te asteptam sa ne contactezi telefonic, email sau prin formularul de contact.

Hai sa discutam

Suntem entuziasmati sa vorbim
despre business-ul tau.