Bine de stiut ...

Fie ca vorbim de un site de stiri locale, nationale sau internationale, sau despre un website complex in care sunt poate baze de date interne sau publice pentru vizitatori, noi le numim portaluri web. Aceste siteuri sunt mai mult de cat un site de prezentare pentru ca in cadrul lor sunt gandite componente mai complexe in care sa functioneze fiecare business in parte dupa nevoia afacerii. Responsive. Binenteles, portalul web va fi automatizat sa functioneze pe orice device (desktop, tableta, telefon etc), si site-ul e gandit de o asa maniera incat utilizatorul sa fie la un click distanta de a afla ce are nevoie.

Primul contact

01

FIRST STEP

Ne cunoastem si stabilim impreuna proiectul pe care-l doresti

Ne facem prieteni

Discutam despre portalul web pe care ti-l doresti, ce anume vrei sa includa ca si functionalitate si pe ce anume sa ne focusam.

Semnare contract

02

SECOND STEP

Dupa ce se accepta oferta, semnam contractul si stabilim termenul de livrare.

Batem palma oficial

Daca ai acceptat oferta inseamna ca devenim oficiali.
Iti spunem cand terminam proiectul si ii dam bataie.

Analizam afacerea ta

03

THIRD STEP

Vrem sa promovam punctele tale forte.
Cautam ce te diferenteaza de ceilalti.

Te analizam cap-coada

Vrem sa iti promovam punctele forte, chestiile unice si faine.
Detaliile astea fac o mare diferenta.Construim site-ul

04

FOURTH STEP

Realizarea webste-ului a inceput conform planului stabilit.

AM INCEPUT TREABA ...

Dupa atatea planuri si analize, in sfarsit dam drumul la magie.
Pregatim cel mai cool site!Teste si Feedback

05

FIFTH STEP

Website-ul este gata pentru teste si pentru feedback-ul tau.

No ca-i gata!

Am purces sa finalizam siteul planificat.
Acuma tragem de el sa vedem daca rezista si ti-l aratam cat ii de nealcosLansare website

06

SIXTH STEP

Optimizam siteul dupa feedback si il lansam live!

Suntem LIVE!

Site-ul tau e de acum live!
Inseamna ca esti un client multumit, altfel nu am fi ajuns aici.
Ne plecam in fata ta ca ne-ai ales!


Intrebari frecvente la care poate gasesti aici raspunsul

Cat costa un portal web?

Un portal web se intelege un website mai complex, ce are diverse facilitati sau componente mai speciale. Aceste websiteuri pot sa difere enorm de mult ca si dificultate, de aceea pretul incepe de la 2000 lei + tva si poate ajunge la 30 000 lei + tva sau chiar mai mult. Pentru a primi o oferta de pret te rugam sa ne contactezi iar un agent de vanzari iti va propune cea mai eficienta metoda de raport / calitate pret indeplinind si caietul tau de sarcini pentru functionalitati sau design.

Ce alte cheltuieli mai sunt?

Websiteul in sine necesita un domeniu (nume.ro) si un pachet de hosting. Binenteles, trebuie luata in calcul si mentenanta siteului tau pentru ca la acest nivel in mod sigur e necesar si un backup in spate pentru dezvoltare si intretinere website. Pe langa aceste costuri, este obligatoriu achizitionarea si a unui certificat SSL (acel https din bara cu link-ul siteului)

Cat timp dureaza realizarea siteului?

La fel si aici, in functie de complexitatea lui poate dura mai mult sau mai putin. Cel mai profi este sa discutam cateva minute sa intelegem ce ai nevoie si iti putem estima un termen de livrare in maxim 24 de ore, timp in care facem un pland de lucru si analizam ce resurse trebuie sa alocam proiectului tau.

Ce materiale trebuie sa va furnizez eu?

In cazul in care nu optezi sa-ti scriem noi textele si sa ne ocup si de poze, avem nevoie de la tine de documentatia scrisa si fotografica. Mai pe romaneste avem nevoie de la tine de textele ce se vor regasi pe site precum si pozele pe care le vrei in continut. De partea de design si restul codului ne ocupam noi!

Va puteti ocupa voi de site cap-coada?

Da, avem in echipa specialisti in continut + media, astfel incat iti scriem noi toate textele precum si realizam / procuram pozele necesare pentru a iesi cel mai cool website! Costurile pentru acest serviciu se vor regasi in oferta primita de la colegul nostru

Pe ce platforme faceti website-ul?

Pentru a eficientiza timpul de lucru ce rezulta un pret mai bun pentru client, am optat sa lucram cu CMS-uri precum Joomla si Wordpress. Insa, nu ne dam de-oparte de la lucru pentru website-urile cu buget ce isi doresc site-uri custom 100%.

Exista taxe de urgenta?

Nu, la portaluri web din pacate nu putem aloca astfel de taxe. Complexitatea unui website de tip portal web cu siguranta ne-ar impiedica sa blocam proiectele pe rol si sa lucram la siteul tau, e vorba de respect fata de clienti. In cazul unor siteuri mici precum cele de prezentare in mod sigur s-ar putea face si astfel de "manevere" dat fiind faptul ca uneori termenul de livrare ne permite. Totusi, un portal web cred ca e un site complex ce trebuie gandit si pus bine la punct si nu poate exista loc pentru lucru in regim de urgenta.

Cum incepem?

Cel mai simplu mod ar fi sa ne suni la 0771568513 sau sa ne scrii pe pagina de contact. Unul din colegii nostrii de pe vanzari o sa te contacteze si in cel mai scurt timp iti pregatim si oferta tehnico-financiara.

Te-ai decis sa ne alegi pe noi pentru a realiza noul tau site?

Te asteptam sa ne contactezi telefonic, email sau prin formularul de contact.

Hai sa discutam

Suntem entuziasmati sa vorbim
despre business-ul tau.