Ai fost hackuit sau vrei sa nu ajungi in aceasta postura?

Un website este ca si un apartament :) Il vrei inchis, securizat

Asa si website-ul, nu ai vrea sa fie virusat sau chiar cazut complet. Printre cele mai populare actiuni de tip web hack sunt inserarea in cod sau sql de scripturi ce afiseaza clientilor tai diverse reclame sau chiar si mai popular ii redirectioneaza catre alte website-uri de unde un hacker are o infinitate de optiuni ce sa faca cu clientii tai. Prin acest fel nu doar ca site-ul tau e hackuit dar e foarte grav pusa in pericol si siguranta utilizatorilor website-ului tau, motiv pentru care nu cred ca vrea nimeni sa fie sursa unor astfel de incidente.

Un alt aspect important este ca daca siteul tau nu este securizat, si cade prada atacurilor cibernetice, rezultatele SEO au si ele de suferit pentru ca motoarele de cautare sesizeaza aceste activitati ilegale si le penalizeaza. Google nu o sa mentina in top un website ce pune in pericol vizitatorii siteului.

Abonamentul unui website securizat este cu siguranta mai ieftin pe termen lung in comparatie cu reparatiile ce trebuiesc efectuate in cazul in care websiteul nu este securizat si a cazut prada atacurilor + scapi de grija aceasta. Noi ne asumam sa raspundem prompt atacurilor cibernetice si dupa caz sa blocam, reparam, etc, astfel incat websiteul tau sa fie live si functional pentru clientii dvs.

Un abonament de securitate este un abonament suplimentar celui de mentenanta pentru ca in final este o completare la cel de mentenanta web.

Luand legatura cu un agent Softimed puteti primi o oferta tehnico-financiara in care va sunt descrise concret specificatiile tehnice despre ce facem pentru a va securiza websiteul.


Security Plans

Basic

LEI50
  • Websiteuri fara users&passwords

Enterprise

LEI200
  • Magazine web
  • Websiteuri cu multiple componente

Te-ai decis sa-ti securizezi business-ul si sa stai linistit?

Te asteptam sa ne contactezi telefonic, email sau prin formularul de contact.

Hai sa discutam

Suntem entuziasmati sa vorbim
despre business-ul tau.