Inainte de orice campanie, incepem cu un audit SEO oferit GRATUIT

Dupa ce s-a efectuat audit-ul SEO si s-au stabilit toti pasii premergatori inceperii unei campanii SEO (optimizare viteza website, SEO-OnPage, reparare pagini 404, precum si finalizarea siteului cat mai user friendly), putem discuta despre o strategie SEO prin care sa atragem atat vanzari rapide dar si notorietate in motorul de cautare, cu rezultate ceva mai lente dar organice.

Intr-o campanie SEO noi ca si colectiv in firma ne imaginam ca mergem la razboi cu concurenta ta. Ne batem pe mai multe flancuri, smart, astfel incat sa castigam mai usor razboiul. Asiguram continut de calitate in site-ul tau si apoi dam drumul motoarelor la turatie maxima. Folosim printre unele unele mai populare si Google Adwords, Social Media Ads (Facebook, Instagram, Youtube, Tiktok, etc), dar ne ocupam si de notorietatea brandului tau. Daca devi viral, si Google te trateaza ca atare. Este crucial sa ai continut de calitate, vizitatorii site-ului tau sa petreaca cat mai mult timp pe siteul tau si chiar sa plaseze comenzi daca vorbim de un magazin online.

Rezultatele organice pe care noi le facilitam sunt un generator imens de comenzi pentru compania ta, dar si apeluri telefonice si emailuri. Boostam afacerea ta si cu 300% (caz concret).

Preturile difera in functie de magnitudinea campaniei precum si a numarului de cuvinte cheie sau concurenta pe ele. E lesne de inteles ca la cuvintele "piscine exterioare" are concurenta mai mica si e nevoie de o investitie mai mica decat la cuvinte precum "anunturi auto".

Pentru a stabili un plan de bataie, cu rezultate reale, te asteptam sa ne spui planul tau, noi iti emitem oferta si semnam contractul in care si noi ne angajam sa iti prestam aceste rezultate cu rezultate.

Ce mai astepti ? :)

 

Vrei sa cresti vanzarile masiv si sa castigi notorietate pe piata ta?

Te asteptam sa ne contactezi telefonic, email sau prin formularul de contact.

Hai sa discutam

Suntem entuziasmati sa vorbim
despre business-ul tau.