Bine de stiut ...

Website-ul de prezentare al unei firme e ca o carte de vizita, e decisiva in privinta potentialilor clienti. Pentru a interactiona cu ei, site-urile pe care le facem noi sunt concepute dupa tehnici User Interface & Experience. Asta inseamna ca siteul tau va fi Responsive pe toate device-urile (desktop, tableta, telefon), si site-ul e gandit de o asa maniera incat utilizatorul sa fie la un click distanta de a afla ce are nevoie.

Primul contact

01

FIRST STEP

Ne cunoastem si stabilim impreuna proiectul pe care-l doresti

Ne facem prieteni

Discutam despre siteul pe care ti-l doresti, ce anume vrei sa includa si pe ce anume sa ne focusam.

Semnare contract

02

SECOND STEP

Dupa ce se accepta oferta, semnam contractul si stabilim termenul de livrare.

Batem palma oficial

Daca ai acceptat oferta inseamna ca devenim oficiali.
Iti spunem cand terminam proiectul si ii dam bataie.

Analizam afacerea ta

03

THIRD STEP

Vrem sa promovam punctele tale forte.
Cautam ce te diferenteaza de ceilalti.

Te analizam cap-coada

Vrem sa iti promovam punctele forte, chestiile unice si faine.
Detaliile astea fac o mare diferenta.Construim site-ul

04

FOURTH STEP

Realizarea webste-ului a inceput conform planului stabilit.

AM INCEPUT TREABA ...

Dupa atatea planuri si analize, in sfarsit dam drumul la magie.
Pregatim cel mai cool site!Teste si Feedback

05

FIFTH STEP

Website-ul este gata pentru teste si pentru feedback-ul tau.

No ca-i gata!

Am purces sa finalizam siteul planificat.
Acuma tragem de el sa vedem daca rezista si ti-l aratam cat ii de nealcosLansare website

06

SIXTH STEP

Optimizam siteul dupa feedback si il lansam live!

Suntem LIVE!

Site-ul tau e de acum live!
Inseamna ca esti un client multumit, altfel nu am fi ajuns aici.
Ne plecam in fata ta ca ne-ai ales!


Intrebari frecvente la care poate gasesti aici raspunsul

Cat costa un site?

Un website de prezentare are un pret de pornire de 5000 lei + tva. In functie de dificultatea lui, optiunile alese pentru website sau diverse implementari mai complexe, sunt factori ce influenteaza pretul final. Pentru a primi o oferta de pret te rugam sa ne contactezi iar un agent de vanzari iti va propune cea mai eficienta metoda de raport / calitate pret in functie de nevoiile tale.

Ce alte cheltuieli mai sunt?

Websiteul in sine necesita un domeniu (nume.ro) si un pachet de hosting. Binenteles, mentenanta trebuie luata in calcul pentru ca mereu ceva se schimba pe site. Fie orar, fie preturi, fie date contact sau servicii si produse. Pe langa domeniu si hosting, recomandam insistent si achizitia unui certificat SSL (acel https din bara cu link-ul siteului)

Cat timp dureaza realizarea siteului?

In functie de complexitatea lui, poate dura mai mult sau mai putin. Cand primesti oferta o sa stii si termeneul de livrare. Dar ca reper general pentru site-urile de prezentare termenul este de 15-30 zile.

Ce materiale trebuie sa va furnizez eu?

In cazul in care nu optezi sa-ti scriem noi textele si sa ne ocup si de poze, avem nevoie de la tine de documentatia scrisa si fotografica. Mai pe romaneste avem nevoie de la tine de textele ce se vor regasi pe site precum si pozele pe care le vrei in continut. De partea de design si restul codului ne ocupam noi!

Va puteti ocupa voi de site cap-coada?

Da, avem in echipa specialisti in continut + media, astfel incat iti scriem noi toate textele precum si realizam / procuram pozele necesare pentru a iesi cel mai cool website! Costurile pentru acest serviciu se vor regasi in oferta primita de la colegul nostru

Pe ce platforme faceti website-ul?

Pentru a eficientiza timpul de lucru ce rezulta un pret mai bun pentru client, am optat sa lucram cu CMS-uri precum Joomla si Wordpress. Insa, nu ne dam de-oparte de la lucru pentru website-urile cu buget ce isi doresc site-uri custom 100%.

Exista taxe de urgenta?

Da, avem si varianta de a realiza un website in regim de urgenta, insa acest lucru trebuie mentionat la solicitarea ofertei pentru a putea estima si termenul conform solicitarii. Ca sa construim website-ul in cel mai scurt timp, putem lucra overtime inclusiv in weekend. Binenteles, in oferta se va specifica si taxa de urgenta perceputa pentru a bloca orice proiect pe rol si a realiza siteul tau ASAP. PS: In cazul in care termenul de livrare a celorlalte proiecte ce sunt pe rol este pus in pericol de neindeplinire, ne rezervam dreptul de a refuza regimul de urgenta.

Cum incepem?

Cel mai simplu mod ar fi sa ne suni la 0771568513 sau sa ne scrii pe pagina de contact. Unul din colegii nostrii de pe vanzari o sa te contacteze si in cel mai scurt timp iti pregatim si oferta tehnico-financiara.

Te-ai decis sa ne alegi pe noi pentru a realiza noul tau site?

Te asteptam sa ne contactezi telefonic, email sau prin formularul de contact.

Hai sa discutam

Suntem entuziasmati sa vorbim
despre business-ul tau.